Je verklaart je akkoord met:

 

Algemene voorwaarden

Boekingen / afspraken dienen minimaal 24 uur op voorhand worden afgezegd om aanspraak op terugbetaling te kunnen maken. Dit kan door te mailen naar info@elementalyoga.be.

Elemental Yoga behoudt zich het recht voor om groepslessen met te weinig deelnemers te annuleren. De ingeschreven deelnemers worden in dit geval volledig terugbetaald, zij het geldelijk of in de vorm van een waardebon van overeenkomstige waarde.

Bij deelname aan evenementen die via het internet plaatsvinden, kan Elemental Yoga niet verantwoordelijk worden gehouden voor technische problemen (of gevolgen van welke aard dan ook die daaruit ontstaan) die zich bij de klant voordoen. De klant verklaart hierbij volledig verantwoordelijk te zijn voor zijn technische installatie, inclusief (maar niet beperkt tot) zijn computer, randapparatuur, besturingssysteem, software en internetverbinding.

In het geval een evenement dat via het internet plaatsvindt onderbroken of geannuleerd dient te worden door technische problemen aan de kant van Elemental Yoga, wordt de klant hiervoor vergoed. Elemental Yoga behoudt zich het recht voor om gepaste compensatie hiervoor geval per geval te bepalen, zij het geldelijk, zij het in de vorm van een waardebon.

Elemental Yoga behoudt zich het recht voor om mensen waarvan zij de identiteit niet kan verifiëren als zijnde een ingeschreven deelnemer (zoals bijvoorbeeld door gebruik van een onbekende naam op het Zoom-platform) de toegang te ontzeggen, zonder hiervoor enige vorm van terugbetaling tegenover te plaatsen.
 

 

Aansprakelijkheidsverklaring

Ik begrijp dat ademwerk en yoga ademhaling, fysieke beweging, meditatie, geluid en het loslaten van emoties omvatten. Ik begrijp dat dit in ademwerk wordt aangevuld met therapeutische aanraking en lichaamswerk. Ik begrijp dat ademwerk en yoga de mogelijkheid bieden om chronische spierspanning los te laten en de energie vrij te laten stromen in het lichaam.

 

Zoals bij elke fysieke activiteit, is het risico op letsel altijd aanwezig en kan niet volledig worden uitgesloten. Als ik pijn of ongemak ervaar, erken ik mijn fysieke beperkingen, stop ik met de activiteit en vraag ik om ondersteuning van de facilitator. Ik aanvaard de volledige verantwoordelijkheid voor alle schade die kan ontstaan door deelname.

 

Ik begrijp dat de facilitator geen diagnose van ziekte stelt en geen medische behandeling of geneesmiddelen voorschrijft.

Ik begrijp dat ademwerk en yoga geen vervanging zijn voor medische zorg en dat het wordt aanbevolen om met mijn primaire hulpverlener (arts, psychiater, etc.) samen te werken voor elke aandoening die ik heb. Ik zal voor de sessie alle medische aandoeningen of fysieke beperkingen aan de facilitator melden.

Ademwerk wordt niet aanbevolen bij bepaalde medische aandoeningen. Er zijn contra-indicaties waarvan ik op de hoogte ben gebracht. Ik bevestig dat ik niet zwanger ben, noch ernstige astma, ernstige hartaandoeningen, psychische aandoeningen, epilepsie / voorgeschiedenis van aanvallen, acuut lichamelijk letsel of ernstige diabetes heb. Ik ben niet onder invloed van alcohol of drugs.

 

Ik bevestig ook dat ik alleen verantwoordelijk ben om te beslissen of ik deelneem aan een ademwerk- of yogasessie en dat deelname op eigen risico is. Ik ga hierbij akkoord met het onherroepelijk opheffen en afzien van alle claims die ik nu of later heb tegen de facilitator.

Privacyverklaring

Klik hier om onze privacyverklaring te bekijken.